Upwork English Skill Test Version 2018 ( U.S )

1. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Emma has always been fascinated by the way the mind works, so she’s decided to get a degree in __________.
Answers:
• pshycology
• psycology
• psyhcology
>>>>>>>>>>• psychology

2. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Helen was surprised by the __________ stature of her blind date.
Answers:
>>>>>>>>>>• diminutive
• diminuative
• deminutive
• dimminutive

3. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Peter always makes such a _____________ of himself!
Answers:
>>>>>>>>>• nuisance
• nuisents
• newsanse
• nuisince

4. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Mrs. Baker took her ______________ class on a field trip to the zoo.
Answers:
>>>>>>>>>• kindergarden
• kindegarten
• kindergarten
• kindegarden

5. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The crowd ________________ me on my acceptance into Mensa.
Answers:
• congradulated
• congrachulated
>>>>>>>>>• congratulated
• congratilated

6. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the hotdogs.
Or (The annual _____________ was ruined when a family of bears stole all the sausages.)
Answers:
>>>>>>>>>• barbecue
• barbequeue
• barbycue
• barbcue

7. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sally’s nervous __________ left her standing at the altar.
Answers:
>>>>>>>• fiancé (fiance)
• finance
• feancé
• fience

8. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Clara the cat simply chose to ignore the ______________ of our dog.
Answers:
• existence
>>>>>>>>>>• existance
• existense
• existanse

9. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
My father does not believe in ____________ , but my mother does.
Answers:
• reincanation
• reincarenation
>>>>>>>>>• reincarnation
• reincantation

10. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The savvy dancer acted as a __________ between the detective and the cabaret owner.
Answers:
• liasion
>>>>>>>>>• liaison
• liasone
• leason

11. Which of the following options means, “the owner or manager of a restaurant”?
Or ( Choose the correct spelling of the word from the options below. )
Answers:
• Restaureter
• Restaurater
>>>>>>>>>>>• Restaurateur
• Restourateur

12. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Be sure to leave your travel __________with the secretary so he’ll know how to reach you while you’re away.
Answers:
• itenreray
>>>>>>>>>>• itinerary
• iteneray
• Itinirary

13. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The clown’s performance was _______________, to say the least.
Answers:
• dissapointing
• dissappointing
• disapointing
>>>>>>>>>• disappointing

14. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
_________animals feed almost exclusively on meat.
Answers:
• Carnivorus
>>>>>>>>>>• Carnivorous
• Carnivoures
• Carnivoreus

15. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Arizona.
Or (After my grandfather was diagnosed with chronic_________, he moved to Spain.)
Answers:
• Neumonia
• Penumonia
>>>>>>>>>• Pneumonia
• Pnuemonia

16. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He wrote __________on every topic from shoestrings to string theory.
Answers:
• prollifically
• prolificaly
• prollificaly
>>>>>>>>>• prolifically

17. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Let me tie your mittens to your sleeves so you don’t ______________ them.
Answers:
• loose
• looze
>>>>>>>>>>>>>• lose
• louse

18. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The professor made it clear that ___________ would not be tolerated.
Answers:
>>>>>>>>>>• plagiarism
• plagiarizm
• plagerism
• plagirism

19. Choose the correct spelling of the word from the options below
Answers:
• Pronounciation
• Pronuciation
• Pronuncitation
>>>>>>>>>>>• Pronunciation

20. Choose the correct spelling of the word from the options below
Answers:
• Carribean
• Caribbean
>>>>>>>>>>>• Carribbean
• Caribeen

21. Identify the misspelled word in the list below
Answers:
• Parallel
• Prevalent
• Prejudice
>>>>>>>>>>>• Perserverance

22. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
• Quixotic
• Quite
>>>>>>>>>>>• Questionaire
• Quarantine

23. Choose the correct spelling of the word from the options below
Answers:
• Goverment
• Governmant
>>>>>>>>>>>• Government
• Govermant

24. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
>>>>>>>>>>>• Vengeance
• Vengance
• Vengents
• Vengence

25. Cheese the correct spelling of the word fie. the options below
Answers:
• Ligitimate
>>>>>>>>>>>• Legitimate
• Legetimate
• Legitemate

26. Choose the coned spelling of the won] from the options below
Answers:
• Unanimus
• Unanemous
• Unanimess
>>>>>>>>>>>• Unanimous

27. Choose the correct spelling of the word from the options below
Answers:
>>>>>>>>>>>• Referense
• Refrence
• Reference
• Referance

28. Identity the misspelled word in the list below
Answers:
• Indivisible
>>>>>>>>>>>• Irresistable
• Indispensable
• Irresponsible

29. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
>>>>>>>>>>>• Managable
• Millennium
• Minuscule
• Miscellaneous

30. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
• Stationery
• Statutory
• Sincerely
>>>>>>>>>>>• Sanctuery

31.Choose the correct spelling of the word from the options below
Answers:
• Efficency
• Efficentsy
• Effciensy
>>>>>>>>>>>• Efficiency

32.Choose the correct spelling of the word from the options below
Answers:
• Neccesary
>>>>>>>>>>>• Necessary
• Neccessary
• Necesary

33. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
>>>>>>>>>>>• Synonymous
• Synonymus
• Synonimous
• Sinonymus

34. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Hienous
• Henous
• Heinus
>>>>>>>>>>>• Heinous

35. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Many would-be travellers were _____________ by the price of petrol last summer.
Or ( Many would-be travelers were _____________ by the price of gas last summer. )
Answers:
• flabergasted
• flabberghasted
• flabbergasted
>>>>>>>>>>>• flabbergashted

36. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Definitly
• Definately
• Defenitely
>>>>>>>>>>>• Definitely

37. Identify the misspelt word in the list below.
Answers:
• Enhancement
• Elicit
• Enigma
>>>>>>>>>>>• Ecstacy

38. Identify the misspelt word in the list below.
Answers:
• Fluorescent
>>>>>>>>>>>• Fullfill
• Facsimile
• Fictitious

39. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
• Occasion
>>>>>>>>>>>• Occurence
• Overrun
• Opponent

40. Identify the misspelt word in the list below
Answers:
• Mischeivous
>>>>>>>>>>>• Misanthrope
• Mussel
• Malicious

41. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
>>>>>>>>>>>• Manoeuvre
• Manouver
• Manuevre
• Manuver

42. Choose the correct spelling of the word from the options below
Answers:
>>>>>>>>>>>• Leiutenant
• Luietenent
• Lieutanent
• Lieutenant

43. Identify the misspelt word in the list below.
Answers:
• Develop
>>>>>>>>>>>• Desciple
• Dilemma
• Discipline

44. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
• Dexterity
• Dyeing
>>>>>>>>>>>• Dessecrate

45. Identify the misspelled word in the list below
Answers:
• Pageant
• Poignant
>>>>>>>>>>>• Plummage
• Priggish

46. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Persue
• Parsue
• Persou
>>>>>>>>>>>• Pursue

47. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The judge granted the reluctant witness complete ____________ from prosecution for his part in the crime.
Answers:
>>>>>>>>>>>• amnesty
• amnasty
• anmesty
• emnesty

48. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
>>>>>>>>>>>• Vacuum
• Vaccuum
• Vacumm
• Vaccum

49. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Arthur spent hours admiring the gothic ____________of all those French cathedrals.
Answers:
>>>>>>>>>>>• architecture
• arkhitecture
• arcitecture
• arckitecture

50. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Forfiet
>>>>>>>>>>>• Forfeit
• Forefeit
• Fourfit

51. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The waitress brought me a plate of squid even though I ___ asked for clams.
Answers:
• specificaly
>>>>>>>>>>>• specifically
• specifycally
• specificly

52. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Posess
• Poesess
>>>>>>>>>>>• Possess
• Pozess

53. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Idiosyncracy
• Idiosincrasy
>>>>>>>>>>>• Idiosyncrasy
• Ideosyncracy

54. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Manoeuvar
• Manouver
>>>>>>>>>>>• Maneuver
• Manuver

55. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
• Councelor
• Condescend
• Camouflage
>>>>>>>>>>>• Criticize

56. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Sam _________ a successful political campaign.
Answers:
• orchestraited
>>>>>>>>>>>• orchestrated
• orchestreated
• orcestrated

57. Identify the misspelled word in the list below
Answers:
• Rhythmical
• Reminiscence
• Rheumatism
>>>>>>>>>>>• Resevoir

58. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Reminiscience
>>>>>>>>>>>• Reminiscence
• Reminescence
• Reminisense

59. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
• Yacht
• Youthful
>>>>>>>>>>>• Yeilding
• Yesterday

60. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
>>>>>>>>>>>• Wierd
• Wired
• Whined
• Willful

61. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Embarassment
• Embrassement
• Embarrasment
>>>>>>>>>>>• Embarrassment

62. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
He __________ a summer house, an exercise bike, and a hamster in the divorce settlement.
Answers:
• accquired
• ecquired
>>>>>>>>>>>• acquired
• akquired

63. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
• Cachet
• Connoisseur
>>>>>>>>>>>• Charateristic
• Catastrophe

64. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Adress
• Addrress
• Addres
>>>>>>>>>>>• Address

65. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
>>>>>>>>>>>• Temperamental
• Tempermental
• Temperamentle
• Temparamental

66. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
>>>>>>>>>>>• Accomodate
• Analyze
• Acknowledgment
• Asterisk

67. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The protesters hurled ___________ insults at us as we walked by.
Answers:
• vicous
• vicious
• vicoius
>>>>>>>>>>>• vicius

68. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
>>>>>>>>>>>• Gauge
• Gaje
• Guage
• Gaige

69. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Their relationship was plagued by __________ problems.
Answers:
>>>>>>>>>>>• perpetual
• perpechual
• purpetual
• perptual

70. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Excesive
• Exccesive
>>>>>>>>>>>• Excessive
• Exceesive

71. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Priveledge
• Privilage
>>>>>>>>>>>• Privilege
• Privelege

72. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The purpose of your report should be to ___________ the most relevant facts, not to obscure them.
Answers:
• illumenate
• iluminate
>>>>>>>>>>>• illuminate
• elluminate

73. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her yard full of noisy drummers drumming.
Or (On the ____________ day of Christmas, Lucy was annoyed to find her garden full of noisy drummers drumming.)
Answers:
• twelvth
>>>>>>>>>>>• twelfth
• twelfeth
• twelth

74. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Exhilirate
>>>>>>>>>>>• Exhilarate
• Exhilireat
• Exhilrate

75. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Bureaucrasy
• Buroucracy
>>>>>>>>>>>• Bureaucracy
• Beuraucracy

76. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
Hazel Dormouse is a _________ creature.
Answers:
• nocternal
>>>>>>>>>>>• nocturnal
• noctarnal
• nacturnal

77. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
The church members accused the cult of _______________ practices.
Answers:
• sacreligious
• sacrelegious
>>>>>>>>>>>• sacrilegious
• sacrilgious

78. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
• Hemorrhage
• Harass
>>>>>>>>>>>• Hankerchief
• Hypocrisy

79. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
• Sophomore
• Supersede
• Susceptable
>>>>>>>>>>>• Spontaneous

80. Choose the correct spelling of the word from the options below.
Answers:
• Conscentiuos
• Consentious
• Conscientous
>>>>>>>>>>>• Conscientious

81. Identify the misspelled word in the list below.
Answers:
• Enhancement
• Elicit
>>>>>>>>>>>• Enegma
• Ecstasy

82. Complete the following sentence by choosing the correct spelling of the missing word.
No one knew what devious experiments the scientist conducted in his ______________ .
Answers:
• labretory
• laboratary
>>>>>>>>>>>• laboratory
• labratory

One comment on “Upwork English Skill Test Version 2018 ( U.S )

  1. obviously like your web-site however you need to test the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I in finding it very bothersome to inform the reality nevertheless I’ll surely come again again.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*
*